Samstemt 2019 - konsert med Pust. OBS Oppvarmingskonsert med Skrattvatten og Maxime

Kinokafeen er åpen fra kl. 19.00
Dørene åpner 19.45
Kr. 250,- (v) 200,- (honnør,/student) 100,- (barn til og med 17 år)

Konserten er en del av sangfestivalen Samstemt.

Information about Pust in English: https://pust.org/about-read-more

PUST er noe unikt innen nordisk vokalmusikk; sammen skaper de seks ulike stemmene en magisk, mektig og leken samklang som både bergtar publikum og gir senkede skuldre. Ensemblet er kreative i sine tolkninger av egne og andres komposisjoner, inspirert av jazz, viser og folkemusikk.

PUST har siden 2003 utgitt fem kritikerroste album som har høstet nominasjoner til både Spellemannspris og CARA Awards (acapella-genrens Grammy), senest høsten 2017 med albumet "Huggu over vatn" utgitt på plateselskapet Grappa.

Gruppa har holdt konserter på flere norske festivaler som blant annet Olavsfestdagene, Prøysenfestivalen, Dølajazz, Polarjazz og Vestfoldfestspillene. I tillegg har de vært gjesteartist på internasjonale vokalfestivaler i Sverige, Danmark, Frankrike, Tyskland, Østerrike og Taiwan, og har delt scener med både Bobby McFerrin og The Manhattan Transfer.

Vokalensemblet er kanskje mest kjent for sitt stemningsfulle julerepertoar, hvor Julero var en de mestselgende julealbumene i Norge i 2011 og ble kåret av Aftenposten som en av tidenes julealbum du bør ha i hylla di sammen med Elvis, Sinatra, Fitzgerald og Wesseltoft. Mange husker de også som deltagere i Beat for Beat julespesial på NRK1 for et par år tilbake.

PUST består av Camilla Susann Haug (sopran), Anne Hilde Grøv (sopran), Elisabeth Anvik (alt), Jostein Hasselgård (tenor), Håvard Gravdal (baryton) og Mads Iversen (bass). Håvard Hiller er fast lydmann for ensemblet.

: Ås kinoteater
Tid: lrdag 9. november 20:00
Konserter
http://www.as.kommune.no/pust-six-voices.6...