Du er her:   Kroer skole   ›   Skole og utdanning   ›   Liste over barneskoler og ungdomsskoler   ›   Brønnerud skole

Brønnerud skole

Brønnerud skole Foto: Ivar Ola Opheim

Adresse: Drøbakveien 63, 1433 Ås
bronnerud.skole@as.kommune.no
Rektor: Trine Tønnesen Heir

Telefon: 64 97 42 30/ 31
SFO- leder: Shahin Yousefi
Shahin.Yousefi@as.kommune.no

Om Brønnerud skole

Brønnerud skole er en viktig del av lokalmiljøet i vestbygda, og møteplass for de som bor i denne delen av Ås kommune.

Nærmiljø med skolehage, skogen, Årungen og NMBU er viktige ressurser i undervisningen.

Målet er et læringsmiljø der elevene er aktive og bruker alle sansene. I samarbeid med hjemmet ønsker vi å legge til rette for hvert barns utvikling og læring ut i fra den enkelte elevs forutsetning.

Brønnerud skole har ca 100 elever. Det er 20 ansatte på skolen og SFO.

Innmelding av nye elever til 1. trinn skoleåret 2019-2020

Barn som er født i 2013 vil i slutten av oktober/ begynnelsen av november få tilsendt brev fra den skolen barnet skal begynne på.

Tilbud om skoleskyss Sundbyveien og Kongeveien -

Statens Vegvesen (SVV) vil i perioden 3. september - 12. november (10 uker) stenge det sørgående løpet i Nordbytunnelen.

Fra og med skoleåret 2018-19 innføres en norm for lærertetthet i ordinær undervisning på skolenivå. Lærertetthetsnormen skal være en norm for forholdstallet mel...