Du er her:   Kroer skole   ›   Hjem   ›   Toppmeny   ›   Selvbetjening   ›   Ledige stillinger   ›   Særskilte stillinger

Daglig leder Follo lokalmedisinske senter (LMS) IKS

Er du vår nye toppleder?

Follo lokalmedisinske senter (Follo LMS) er et interkommunalt selskap som fra 2020 vil eies av Frogn, Ås og Enebakk kommune i Follo. Selskapet består av to enheter, kommunal akutt døgnpost (KAD og UK pasienter) med 10 sengeplasser og legevakt for ca 50.000 innbyggere i tillegg til alarmsentral for ca 120 000 innbyggere.

Selskapet ble opprettet etter samhandlingsreformen for å ivareta kommunenes akuttmedisinske tilbud, herunder sørge for pasienter som ikke trenger innleggelse i sykehus.

Follo LMS holder til på Ski sykehus og ligger ca 20 minutters kjøring fra Oslo. Follo LMS er påvirket av kommunesammenslåingen i Follo og er derfor inne i spennende endringer for å rigge en fortsatt god akuttmedisinsk tjeneste for framtiden. Legevaktbil er en nyvinning som skal utprøves i høst.

Arbeidsoppgaver

Stillingen vil ha ansvaret for akuttmedisinsk virksomhet i et av primærhelsetjenestens mest spennende samhandlingsfelt. Som daglig leder vil du har totalansvaret for drift, utvikling og økonomi. Daglig leder har ansvaret for å videreutvikle virksomheten i et godt samarbeid med brukere, folkevalgte, styret og andre samarbeidspartnere. Daglig leder rapporterer til eget styre for Follo LMS IKS.

• Relevant høyere utdanning
  • Lederkompetanse og erfaring. Relevant erfaring kan erstatte formell utdanning
  • Gjerne erfaring fra interkommunalt samarbeid eller annen kommunal erfaring
  • Kandidater med innsikt i digitalisering og med gode datakunnskaper ønskes
  • God økonomisk forståelse
  • Det forutsettes gode norskkunnskaper skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper

Vi ønsker oss en leder som har erfaring fra utviklingsarbeid og som er opptatt av å finne gode løsninger.

Vi legger vekt på følgende egenskaper:

• Nytenkende og pådriver for utviklingsprosjekter innenfor fagområde
  • Evne til helhetstenking og opptatt av tverrfaglig samarbeid
  • Engasjert og fleksibel
  • Gode samarbeidsevner
  • Gjennomføringsevne, stå på-vilje og godt humør
  • Kvalitetsbevisst
  • Gode kommunikasjonsevner

Vi tilbyr

• Gode sosiale ordninger med regulert arbeidstid, pensjonsrettigheter, sykepengerettigheter og kollektive forsikringsordninger.
  • Interessant fagmiljø med hyggelige og dyktige kollegaer.
  • Samhandlingsutfordringer i grensesnittet mellom kommune- og spesialisthelsetjeneste.
  • Lønn etter avtale, for øvrig ansettelse på kommunale vilkår.