7. august - 09:27
Totalforbud mot bål og brenning Follo Brannvesen IKS opprettholder totalforbudet mot bål og grilling. Se http://follobrannvesen.no for mer informasjon.
Du er her:   Kroer skole   ›   Skole og utdanning   ›   Liste over barneskoler og ungdomsskoler   ›   Solberg skole   ›   SFO

Ordensregler for Solberg SFO

Publisert: 13. desember 2017
Illustrasjonsbilde for skolefritidsordningen (SFO)

Priser for SFO skoleåret 2018/19 og inntektsredusert foreldrebetaling

Her finner du SFO- priser for kommende skoleår 2018/19, og informasjon om inntektsredusert foreldrebetaling.

Publisert: 23. november 2017

Rammeplan for skolefritidsordningen i Ås

og lokale årsplaner for den enkelte SFO

Med bakgrunn i prosjektet «Kvalitetsutvikling i skolefritidsordningen i Ås», har Ås kommune utarbeidet en felles kommunal rammeplan for skolefritidsordningen. På bakgrunn av denne er det også utarbeidet lokale årsplaner for den enkelte SFO.

Publisert: 15. august 2017
SFO illustrasjonsbilde

Søke redusert foreldrebetaling SFO

Skoleåret 2017/18

Frist for å søke om reduksjon i foreldrebetaling for skoleåret 2017/18 SFO er 1. juni 2017. Har du allerede reduksjon i foreldrebetalingen for inneværende skoleår må du søke på nytt for neste skoleår. Vedtaket gjelder bare for ett år av gangen.

Publisert: 11. april 2017

Søke plass i SFO

Kommunen har tatt i bruk et nytt fullelektronisk opptakssystem for søknad og innmelding til SFO.

Oppvekstportalen søker du plass, endrer plass eller sier opp plass.

Publisert: 09. januar 2017

Kontakt: