19. desember - 11:07
Vi opplever tekniske problemer med telefoner inn til kommunen. Vi jobber med å rette feilen.
Du er her:   Kroer skole   ›   Skole og utdanning   ›   Liste over barneskoler og ungdomsskoler   ›   Sjøskogen skole

Sjøskogen skole

Sjøskogen skole Foto: Tone Vik

Adresse: Vinterbromyra 4, 1407 Vinterbro
sjoskogen.skole@as.kommune.no
Rektor: Cathrine von Porat

SFO - Lillefryd
Telefonnummer:
64 97 42 83 / 84
E-post: assistent.sjoskogen@as.kommune.no

SFO leder : Mustafa Kroop Mustafa.Kroop@as.kommune.no

Om Sjøskogen skole

Sjøskogen skole er en offentlig barneskole som ligger ved Vinterbro i Ås kommune. Den første delen av skolen som er klasserommene, sto ferdig i 2003, mens den andre delen med kontorer og gymsal var ferdig bygget i 2004.

Elevtallet ved Sjøskogen skole var i starten rundt 125, men er nærmere 250 elever nå.

2018-11-28 Barn og unges kommunestyremøte

Stort engasjement i barn- og unges kommunestyremøte

De unge representantene stilte med eget forslag til hvordan midlene til skolene skulle fordeles, og etter godt politisk håndverk ble Ås ungdomsskoles forslag en...

Innmelding av nye elever til 1. trinn skoleåret 2019-2020

Barn som er født i 2013 vil i slutten av oktober/ begynnelsen av november få tilsendt brev fra den skolen barnet skal begynne på.