18. juni - 16:07
Vanningsforbudet i Ås kommune er nå opphevet
Du er her:   Kroer skole   ›   Skole og utdanning   ›   Liste over barneskoler og ungdomsskoler   ›   Solberg skole   ›   Aktuelt

Les ukentlig informasjon om skole i Foreldrepulsen

Elevrådet fra Solberg skole har mottatt Miljøvernprisen 2017
Foran fra venstre:Sondre Elias Molle, Helena Bjørk Thomasdotter Sandvik, Julian Steen Dalbye (leder), Matheo Hammerø Lerskau, Johanne Nytrøen (nestleder), bak fra venstre Helene Paulsen Jørstad, Andar Limyr Grimeland og Emrik Dyrseth Nerbye.
Elevrådet fra Solberg skole har mottatt Miljøvernprisen 2017

Solberg skole ble glade vinnere av miljøvernprisen

Under onsdagens kommunestyremøte delte ordfører Ola Nordal ut Eilif Dahls minnepris (Miljøvernprisen) til Solberg skole. De mottok diplom og blomsterbukett fra Nordal.

Ordføreren sa blant annet at arbeidet til skolen med å rydde i nærområdet ble satt stor pris på, og at det var fortjent at de vant årets miljøvernpris.

Du kan lese mer her om prisen og begrunnelsen her.