Du er her:   Kroer skole   ›   Skole og utdanning   ›   Liste over barneskoler og ungdomsskoler   ›   Solberg skole

Solberg skole

Adresse: Mjølnerveien 4, 1400 Ski
Telefon: 64 96 28 20

solberg.skole@as.kommune.no

Rektor: Olav-Helge Karlsen

Telefonnummer:
64 97 42 40 / 41
SFO leder : Christina Walstad Kjosbakken
christinawalstad.kjosbakken@as.kommune.no

Om Solberg skole

Solberg skole er en offentlig barneskole som ligger sentralt til ved Leonardo Da Vinci-brua i Ås kommune. Det er kort vei til fine skogsområder rundt, noe skolen benytter seg av som en forlengelse av klasserommet. Det forventes sterk vekst i elevtall og ansatte de nærmeste årene. Ansatte og elever flyttet inn i ny skole etter påske 2018. Det er lagt til rette for fleksible løsninger, godt utstyrte spesialrom,  og skolen har også en flerbrukshall. Uteområdet skal ferdigstilles til skolestart i august 2018.

Skolen har ca 200 lærevillige elever og dyktige, samarbeidsglade og kreative lærere som er gode på å se den enkelte elev og hverandre. Skolen bruker "Mitt Valg" som et program for utvikling av et godt læringsmiljø og læring av sosial og emosjonell kompetanse. Det satses på kollektiv profesjonsutvikling, klasseledelse og vurdering for læring. I løpet av skoleåret 2017/2018 vil alle elever og lærere ta i bruk læringsbrett.

Innmelding av nye elever til 1. trinn skoleåret 2019-2020

Barn som er født i 2013 vil i slutten av oktober/ begynnelsen av november få tilsendt brev fra den skolen barnet skal begynne på.
2018-09-03 Offisiell åpning Solberg skole  (38)

Offisiell åpning av Solberg skole

Mandag 3. september 2018 vil gå inn i historien som den dagen Solberg skole ble offisielt åpnet i strålende solskinn til glede for elever, ansatte og innbudte g...